Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

O Γιώργος Κωνσταντόπουλος κοντά στον Πιερικό


IMG_6815.JPGΤο ενδιαφέρον του για τον Πιερικό έδειξε για μία ακόμη φορά ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ν. Πιερίας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, καθώς συναντήθηκε και συνομίλησε με ποδοσφαιριστές του ιστορικού συλλόγου, ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων  καθώς και παράγοντες της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη αλλά και φιλάθλους της ομάδας.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Γιώργο Κωνσταντόπουλο, ευχαριστώντας τον για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρει στην «οικογένεια» του Πιερικού.
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πιερικού για τα καλά του λόγια. Χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί σας, με το μέλλον του Πιερικού. Το κασκόλ που φοράω μου προκαλεί ρίγος συγκίνησης αφού ο Πιερικός για μένα αποτελεί τρόπο ζωής» είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος.
«Ο Πιερικός θα κάνει την επιστροφή του και θα την κάνουμε όλοι μαζί. Θέλω την Πιερία πιο δυνατή, τον Πιερικό πιο δυνατό. Έχουμε καλή ομάδα και υπάρχουν δυνατότητες για να φτάσουμε ψηλά. Θα πολεμήσω με νύχια και με δόντια ώστε  να γίνει ο Πιερικός ομάδα που να τη θαυμάζουν όλοι» συμπλήρωσε.
IMG_6813.JPGΤέλος, ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε: «Η κρίση μπορεί να φέρει ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο προσφέρει εκτόνωση στον κόσμο, στις δύσκολες στιγμές.
Όταν ήμουν μικρός, ένιωθα υπερήφανος για τον Πιερικό. Αυτή την περηφάνια θέλω να νιώθουμε όλοι μας.
Κάθε πρόβλημά σας θα είναι και δικό μου. Μόνο αν γίνουμε μια οικογένεια θα μπορέσει να πάει μπροστά ο Πιερικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: