Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Συγχαρητήρια από πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο της ΝΟΔΕ προς ΔΑΚΕ και ΔΗ.ΚΙ.Ο

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΟΔΕ Πιερίας συγχαίρουν τα μέλη των συνδυασμών της ΔΑΚΕ των εκπαιδευτικών της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και της ΔΗ.ΚΙ.Ο των οικονομολόγων για την ανάδειξη τους στις εκλόγιμες θέσεις των συνδικαλιστικών οργάνων, στις πρόσφατες εκλογές των κλάδων τους.

Συγκεκριμένα στις εκλογές των εκπαιδευτικών Β/βάθμιας εκπαίδευσης, η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 38,76%.

Από τη ΔΑΚΕ εκλέχθηκαν ο κ. Θεόδωρος Σιαμάγκας (πρόεδρος) με 195 ψήφους και ακολούθησαν επίσης από τη ΔΑΚΕ η κ. Φανή Ζιώγα και ο κ. Χρήστος Αντωνίου.

Στις εκλογές των οικονομολόγων μετά από πολλά χρόνια η ΔΗ.ΚΙ.Ο αναδείχθηκε 1η δύναμη στο νομό Πιερίας, στην εκλογή της συνέλευσης των αντιπροσώπων με ποσοστό 64% ενώ διατήρησε τις δυνάμεις της στην ανάδειξη των μελών, στη διοίκηση του περιφερειακού τμήματος της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα από τη ΔΗ.ΚΙ.Ο εκλέχθηκαν στη διοίκηση του τμήματος της Κεντροδυτικής Μακεδονίας οι : Γεώργιος Αθανασίου και Βασίλης Λιμπανοβνός.

Επιπλέον στη συνέλευση των αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητήρίου Ελλάδας (πανελλαδικό ψηφοδέλτιο) εκλέχθηκε ο Ξενοφών Μπαραλιάκος.

Γραφείο Τύπου

ΝΟΔΕ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: