Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Διαλύουμε τα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2015


Φίλες και φίλοι,


ImageΣε λίγες μέρες μπαίνει η Άνοιξη, κι όμως, στον Καπνικό Σταθμό συνεχίζονται οι εργασίες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Αρχικά, είχαμε προγραμματίσει να οργανώσουμε ένα φεστιβάλ βιβλίου χρησιμοποιώντας τους 12 οικίσκους του χωριού. Όμως, λόγω του προσφυγικού, υποχρεωθήκαμε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας. Έτσι, θα χρησιμοποιήσουμε 5 από αυτά ως αποθηκευτικούς χώρους για ρουχισμό, κουβέρτες και παπούτσια και τα υπόλοιπα θα τα διαλύσουμε και θα τα αποθηκεύσουμε για την επόμενη χρονιά.
Για τον λόγο αυτό θα συναντηθούμε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, από ώρα 10:30 έως 13:30 για την μεταφορά και σας καλούμε να βοηθήσετε. Στόχος μας είναι να συγκροτηθούν δύο συνεργεία των 10 ατόμων. Έτσι υπολογίζουμε πως μέσα σε τρεις ώρες θα έχουμε τελειώσει.
Σας στέλνουμε την επιστολή αυτή μια εβδομάδα νωρίτερα για να μπορέσετε να εντάξετε έγκαιρα το πρωϊνό αυτό στο πρόγραμμά σας.
Πρόκειται μεν για μία κλασσική ανδρική εργασία, όμως και οι γυναικείες συμμετοχές είναι ευπρόσδεκτες.
Στο τέλος, πριν πάμε στα σπίτια μας για το μεσημεριανό τραπέζι, θα πιούμε ρεφενέ ένα τσίπουρο. Δηλώστε συμμετοχήκάνοντας κλικ εδώ για να υπολογίσουμε τα υλικά για το τραπέζι. Κι όπως πάντα, τσίπουρο χωρίς δουλειά, δεν έχει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: