Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να προεδρεύει, συνεδριάζει η Επιτροπή για το Χρέος

Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, μέχρι να οριστεί νέος πρόεδρος εντός επομένων ημερών, συγκαλεί για τρεις ημέρες την επιτροπή που η ίδια είχε συγκροτήσει για το δημόσιο χρέος. Παρακολουθήστε ζωντανά

Η πρόεδρος της Βουλής -μέχρι να οριστεί νέος πρόεδρος εντός επομένων ημερών- Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκαλεί την Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους της Βουλής.
Η  Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει... comeback, καθώς επιστρέφει στα καθημερινά καθήκοντά της και προεδρεύει στην Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, η οποία συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών.
Σήμερα, γίνεται «παρουσίαση του έργου της Επιτροπής και των εξελίξεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε θέματα που άπτονται του αντικειμένου της», σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα Γερουσίας.
Σημειώνεται πως την Παρασκευή η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το χρέος. 

Πιθανότατα στην ακρόαση της Πέμπτης ο Βαρουφάκης

Στη δημοσιότητα έδωσε το Γραφείο Τύπου Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης το πρόγραμμα της μη κοινοβουλευτικής «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», με τον Γιάνη Βαρουφάκη να αναμένεται να παραστεί στη μία από τις δύο δημόσιες ακροάσεις.
Η Επιτροπή ξεκίνησε χτες εκ νέου τις προγραμματισμένες εργασίες της, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής: Την  Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, στις δημόσιες ακροάσεις στις 11:00πμ και στις 4:00μμ, αναμένεται η παρουσία και ακρόαση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Η Επιτροπή θα κλείσει τις εργασίες της την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου με μια ακόμη συνέντευξη Τύπου στις 12:00μμ.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: