Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Άδ. Γεωργιάδης: Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών

Μιλώντας στη Λάρισα ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε σημαντικό το θέμα με τις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Τόνισε ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, προσθ΄τοντας πως «αν μακροημερεύσει αυτή η κυβέρνηση τότε θα μας πάρουν και την Ακρόπολη».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η Ν.Δ. οφείλει να αναδείξει το θέμα με τις καταγγελίες του κ. Πανούση πολύ περισσότερο, ενώ αναφέρθηκε σε γραπτή του ανακοίνωση, με την οποία ζητεί από τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη να καλέσει τον κ. Τσίπρα σε προ ημερήσιας συζήτηση στην Βουλή, προκειμένου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσεις στο σώμα. «Το σώμα το οποίο κατά τις καταγγελίες του κ. Πανούση το βάζουν να νομοθετεί οι τρομοκράτες. Αδιανόητα πράγματα!» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε ως την «πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών».

Όπως ανέφερε, αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην χώρα ξεπερνάνε και την πιο μεγάλη φαντασία που μπορούσε να έχει κανείς. «Κάνουν μήνυση δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον κ. Πανούση για διαρροή απορρήτων εγγράφων. Λες και το σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι πώς έφθασαν στα χέρια της Εισαγγελίας ή στα χέρια του κ. Πανούση αυτά τα οποία μαθαίνουμε και όχι η ουσία των καταγγελλομένων. Ότι δηλαδή η ελληνική βουλή νομοθετούσε και ενδεχομένως θα νομοθετήσει ξανά κατ΄ εντολή των τρομοκρατών. Εάν αυτά ισχύουν τότε είναι το πρώτο Κοινοβούλιο του δυτικού κόσμου που νομοθετεί για τους τρομοκράτες από τους τρομοκράτες», είπε.


Με αφορμή την σημερινή πανελλαδική απεργία αλλά και τα μέτρα του τρίτου μνημονίου εξέφρασε την εκτίμηση ότι «μπροστά μας έχουμε μία κοινωνική έκρηξη απροβλέπτων διαστάσεων».

Σημείωσε πως θέλει μία Ν.Δ. κεντροδεξιά η οποία ωστόσο θα είναι ιδεολογικά υπερήφανη και θα έρθει σε σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά. «Θέλω η Ν.Δ. να ξαναγίνει ένα γνήσιο λαϊκό κόμμα» δήλωσε ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να εκλεγεί ο ίδιος αρχηγός της Ν.Δ. «Γιατί ο κ. Τσίπρας τόσο πολύ δεν θέλει να εκλεγώ αρχηγός του κόμματος; Γιατί οι αντιεξουσιαστές χθες στον Βόλο σταμάτησαν την δική μου ομιλία; Πράγματι προκαλώ αλλεργία στην Αριστερά. Εάν εκλεγώ πιστέψτε με θα τους προκαλέσω και αλλεργικό σοκ», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: