Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Να διεξαχθεί τουλάχιστον ένα ντιμπέιτ, λέει ο Κυρ. Μητσοτάκης Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στη Ν.Δ.


Υπέρ της διεξαγωγής - τουλάχιστον - ενός debate τάχθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του από τα Γιάννενα.
Ειδικότερα, υπογράμμισε την ανάγκη διεξαγωγής τουλάχιστον μίας δημόσιας συζήτησης, επισημαίνοντας ότι είναι υποχρέωση των υποψήφιων προέδρων της Ν.Δ. και δικαίωμα των πολιτών ώστε να αξιολογήσουν τις θέσεις και να συγκρίνουν τις δεξιότητες του καθενός.
«Η Νέα Δημοκρατία θα βγει κερδισμένη από το δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο των υποψηφίων και από την ανοιχτή διαδικασία εκλογής Προέδρου. Η εξωστρέφεια μας φέρνει πιο κοντά στην κοινωνία και μας δυναμώνει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων, όχι μόνο για τη Ν.Δ. αλλά και για το μέλλον της χώρας, ενώ παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στη Ν.Δ., η οποία θα βρει το κόμμα ενωμένο και συγκροτημένο.
Ακόμη, επανέλαβε την ανάγκη πολλαπλών αλλαγών στην οργάνωση, στη δομή και στη λειτουργία του κόμματος, ώστε να «μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε σε ακροατήρια τα οποία δεν μας ακούν πια». Πρέπει, συνέχισε, να διευρύνουμε την απήχηση του κόμματος και να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
«Μόνο έτσι θα μπορούμε να αντιπαρατεθούμε με τον Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, να τον κερδίσουμε και να κυβερνήσουμε καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η Ν.Δ. θα καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο και θα υπερψηφίσει όσα άρθρα συντάσσονται με την αναπτυξιακή πολιτική του κόμματος.

 

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: