Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Εξελίξεις «φωτιά» στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Εξελίξεις «φωτιά» στην υπόθεση του Βαγγέλη  Γιακουμάκη«Βόμβα», 4 μήνες μετά τον τραγικό θάνατό του, σκάει στην πολύκροτη υπόθεση του 20χρονου Βαγγέλη. Τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες, ακόμη για διάπραξη ανθρωποκτονίας! 
Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή, ποινικολόγος Ιωαννίνων Δημήτρης Μπούκας, μιλώντας στην Espresso, προαναγγέλλει, στην ουσία, «κανόνι» που θα σκάσει στην υπόθεση του Βαγγέλη που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Συγκεκριμένα, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να απαγγελθούν από τη Δικαιοσύνη διώξεις, ενδεχομένως για τέλεση ανθρωποκτονίας.

Αποδέκτες, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα είναι πρόσωπα μέσα από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Ο νομικός Δ. Μπούκας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι τη μοιραία Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, οπότε τα ίχνη του Βαγγέλη χάθηκαν, υπήρξε ανάμιξη και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατο του 20χρονου.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι το πρόσωπο αυτό δεν εξώθησε τον άτυχο Γιακουμάκη στο να αυτοκτονήσει, αλλά ότι τέλεσε ανθρωποκτονία.

Ο κ. Μπούκας επισημαίνει πως οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν θα αφορούν, σίγουρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, για τα «καψώνια» - βασανιστήρια και «πειράγματα» - bullying από ομάδα συμφοιτητών του νεαρού Βαγγέλη.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ της εξαφάνισης του δευτεροετούς φοιτητή από το Ρέθυμνο έληξε μετά από 37 ημέρες, με την ανακάλυψη του πτώματός του σε ένα λασπωμένο χωράφι, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τη σχολή.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή ανέφερε ότι το μοιραίο τραύμα, μία βαθιά τομή στον δεξιό καρπό από μαχαίρι, ήταν προθανάτιο.

Ωστόσο, τα στοιχεία που φέρνει στο φως η έρευνα των τελευταίων 4 μηνών είναι πολύ πιθανό να αναιρέσουν τη μέχρι σήμερα εκδοχή, που απέκλειε την επίθεση σε βάρος του νεαρού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: