Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αποκάλυψη: Ο ίδιος ο Ωνάσης είχε πει στους παπαράτσι πού να βρουν τη Τζάκι Κένεντι γυμνή

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη σχέση του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κέννεντι φέρνει στο φως το υπό έκδοση βιβλίο "Ο καλός γιος: Ο JFK τζούνιορ και η μητέρα που αγάπησε", του Κρίστοφερ Άντερσεν. Τον Νοέμβριο του 1972, 10 φωτογράφοι κατάφεραν να πλησιάσουν στον θαλάσσιο χώρο του Σκορπιού και να φωτογραφίσουν τη Τζάκι ολόγυμνη. Ο Κρίστοφερ Αντερσεν, υποστηρίζει ότι το σκηνικό είχε στήσει ο ίδιος ο Ωνάσης! Μάλιστα, λέει ότι είχε προμηθεύσει στους παπαράτσι χάρτες του Σκορπιού, δίνοντάς τους ακριβείς λεπτομέρειες για τις ώρες και τα μέρη που η σύζυγός του πήγαινε για μπάνιο. Λίγες μέρες αργότερα, δεκάδες φωτογραφίες της ολόγυμνης Τζάκι, δημοσιεύτηκαν στο ιταλικό περιοδικό Playmen. Η Τζάκι δεν έμαθε ποτέ ότι πίσω από αυτό το φιάσκο κρυβόταν ο σύζυγός της. Μάλιστα, απαίτησε από τον Ωνάση να κάνει μήνυση στους παπαράτσι, ωστόσο εκείνος, αντί για αυτό, πήγε στον δικηγόρο του για να ζητήσει διαζύγιο από την Τζάκι. Γνωρίζοντας ότι η Τζάκι δεν θα συμβιβαζόταν με τα 3 εκ. δολάρια που είχαν υπογράψει στο προγαμιαίο τους συμβόλαιο, συμφώνησε να της δώσει 1 εκ. δολάρια παραπάνω λέγοντας: "Αυτά είναι όλα όσα παίρνει η χήρα. Ούτε δεκάρα παραπάνω".
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο Αντερσεν δύο άνδρες άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους πάνω στην Τζάκι μετά τη δολοφονία του Τζον Κένεντι. Ο αδελφός του πρώην προέδρου, Ρόμπερτ Κένεντι και ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Μετά το θάνατο του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Αριστοτέλης Ωνάσης παρουσιάζεται να μην χάνει καθόλου χρόνο. Πέντε λεπτά μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Ρόμπερτ παρουσιάζεται να τηλεφωνεί στον φίλο του Κώστα Γκράτσο, στην Αθήνα και να του λέει: "Είναι απαλλαγμένη από τους Κένεντι. Ο τελευταίος κρίκος έσπασε".
Παράλληλα, στο βιβλίο αναφέρεται πως ο Ωνάσης απατούσε την Τζάκι με την Μαρία Κάλλας από την αρχή του γάμου τους και πως δεν έπαψε ποτέ να την επισκέπτεται, αν και οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν παντρευτεί τη διάσημη χήρα του Κένεντι. Μάλιστα, ο Ωνάσης δεν έκρυβε την παράλληλη σχέση του με τις δύο γυναίκες.
Όλοι ήξεραν τρία πράγματα για τον Ωνάση: "Πηδ@ω τη Μαρία Κάλλας, πηδ@ω την Τζάκι Κένεντι και είμαι πάμπλουτος". Η οικογένεια Κένεντι μάλιστα αναφέρεται πως τον  αποκαλούσε "ευρωσκουπίδι" (eurotrash).
Σύμφωνα με τον Αντερσεν, ο Ωνάσης μετά το γάμο του με την Τζάκι, την άφησε στο Σκορπιό και ο ίδιος πηγαινοερχόταν μεταξύ Αθηνών και Παρισίων. Κυριευμένη από αίσθημα εγκατάλειψης η Τζάκι έστειλε επιστολή στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Αμυνας των ΗΠΑ Ρόζγουελ Γκιλπατρίκ γράφοντάς του ότι ευελπιστεί να γνωρίζει τα όσα εκείνος σημαίνει για την ίδια.
"Αγαπητέ Ρος, θα σου το έλεγα πριν φύγω αλλά όλα έγιναν πολύ πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα. Ελπίζω να ξέρεις αυτό που ήσουν και αυτό που θα είσαι για μένα. Με αγάπη Τζάκι".
Η επιστολή έγινε αντιληπτή από τον Ωνάση ο οποίος επέστρεψε στον Σκορπιό και πέρασε τρεις εβδομάδες πάθους με την Τζάκι.
Οπως σημειώνει στο βιβλίο του ο Αντερσεν το γεγονός ότι η Τζάκι, μία γυναίκα που μόλις είχε ξοδέψει 60.000 -δικά του- δολάρια (περίπου 500.000 δολάρια σήμερα) σε διακόσια ζευγάρια παπούτσια, τον ταπείνωνε στο διεθνές κοινό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να ανεχτεί ο ανδρισμός του Ωνάση. Ετσι, ξεκίνησε τα αντίποινα. Ο Ωνάσης άρχισε να βομβαρδίζει ξανά την Κάλλας με τριαντάφυλλα και τηλεφωνήματα. Η ντίβα της μουσικής λύγισε όταν ο Ελληνας μεγιστάνας εμφανίστηκε έξω από το διαμέρισμά της στο Παρίσι και απείλησε να συντρίψει τη Mercedes του  στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού της. Και κάπως έτσι άρχισαν να συναντιούνται και πάλι συστηματικά. "Συναντιόνταν μέχρι και ένα μήνα πριν από το θάνατό του. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Κάλλας ήταν η μοναδική αληθινή αγάπη στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ήταν η πραγματική σύζυγός του, ακόμα κι αν δεν παντρεύτηκαν ποτέ", αναφέρει ο σοφέρ του Ωνάση Γιακίντο Ρόζα.
Στις 21 Μαΐου 1970, ο Ωνάσης δειπνεί ανοιχτά με την Κάλλας σε εστιατόριο του Παρισιού- και κάνει τα πάντα ώστε να απαθανατίσουν οι φωτογράφοι τη στιγμή. Την επόμενη μέρα η Τζάκι τηλεφώνησε στον Ωνάση, και του είπε ότι πήγαινε στο Παρίσι.
Για την Τζάκι, το θέμα δεν ήταν τόσο το δείπνο αλλά να δώσει στην Κάλλας να καταλάβει οτι εκείνη ήταν η γυναίκα του Ωνάση. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, αναφέρει το βιβλίο, η Κάλλας κατανάλωσε υπνωτικά χάπια με σκοπό να αυτοκτονήσει.

πηγή: new york daily news

Δεν υπάρχουν σχόλια: