Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Δούρου για καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ: Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν


Σκληρή απάντηση σε κυριακάτικο δημοσίευμα, που ανέφερε ότι αν και προεκλογικά η Ρένα Δούρου στήριξε τις απολυμένες καθαρίστριες, τώρα αρνείται να τις προσλάβει, προτιμώντας ιδιωτική εταιρία καθαρισμού, έδωσε τη Δευτέρα η περιφερειάρχης Αττικής"Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν" δήλωσε η Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Αντέννα και χαρακτήρισε κατασκευασμένο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι δεν προσέλαβε τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών στην περιφέρεια και ενέκρινε νέα σύμβαση με ιδιωτική εταιρία.
"Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες παρανόμως απολύθηκαν", υπογράμμισε η κ. Δούρου.
Η κ.α Δούρου χαρακτήρισε το δημοσίευμα ως προσωπική επίθεση σε βάρος της, επισημαίνοντας το γεγονός ότι συνέπεσε με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική. Την ώρα που διαπιστώνεται ότι υπάρχει "ελλιπής και διάτρητη αντιπλημμυρική προστασία" και πως "από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα", η συγκεκριμένη εφημερίδα επιλέγει "μια κατασκευή", σημείωσε η Ρένα Δούρου.
"Τι μάς ζητάνε να κάνουμε προσλήψεις στην περιφέρεια;" διερωτήθηκε η κ. Δούρου, "τι μού ζητάνε να κάνω προσλήψεις; να προσλάβω στην περιφέρεια τις καθαρίστριες; αυτό θα ευτέλιζε τον αγώνα τους τον οποίο εξακολουθώ να στηρίζω ολόψυχα και ζητώ τη δικαίωσή τους… εγώ δεν δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι θα κάνω προσλήψεις. Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από ανθρώπους που έχουν κάνει σημαία την παραπληροφόρηση" πρόσθεσε.
"Λίγη τσίπα, από εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την παραπληροφόρηση", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: