Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε 4η Καστανογιορτή στην πλατεία του Παλαιού Παντελεήμονα Πιερίας.

Την Κυριακή 20/10/2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 4η Καστανογιορτή στην πλατεία του Παλαιού Παντελεήμονα Πιερίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου(Κ.Π.Ε) σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό  Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Παντελεήμονα και τον Σύλλογο Κατοίκων Παλαιού Παντελέημονα.
   Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες παιδιά και ενήλικες οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν  μέρος στις διάφορες δραστηριότητες. Δημιούργησαν κατασκευές με φυσικά υλικά και κάστανα, δοκίμασαν κάστανα ψητά και βραστά, διάφορα γλυκίσματα με βάση το κάστανο, ενημερώθηκαν για τις ιδιότητες του τοπικού προϊόντος, απόλαυσαν το τοπικό τσίπουρο κ.α.
  Η καστανογιορτή περιλάμβανε επίσης τραγούδι και χορό από διάφορα μουσικά συγκροτήματα και έκθεση φωτογραφίας του προϊόντος και των δραστηριότητων του Κ.Π.Ε.

 Το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση και ανανεώνει το ραντεβού της για την 5η Καστανογιρτή 2014.

    Επίσης ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Παντελεήμονα και τον Σύλλογο Κατοίκων Παλαιού Παντελέημονα,  καθώς και όλους τους μουσικούς που πλαισίωσαν με το ταλέντο τους την εκδήλωση.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: