Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Οι sexy γυναίκες της ενημέρωσης που μας φτιάχνουν (την μέρα)


Πολλές φορές ένα ταγέρ μπορεί να είναι πιο sexy κι από ένα ζευγάρι ζαρτιέρες. Εξάλλου όλου εξαρτώνται από την γυναίκα που το φοράει.


Οι sexy γυναίκες της ενημέρωσης που μας φτιάχνουν (την μέρα)

Τα μοντέλα κάνουν ημίγυμνες φωτογραφήσεις για να τις θαυμάζεις στα περιοδικά. Οι ηθοποιοί κάνουν μερικές σεξουαλικές σκηνές για να βλέπεις ξανά και ξανά online. Οι γυναίκες δημοσιογράφοι δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να τις γουστάρεις. Κι όμως για κάποιον λόγο είναι πολλές που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το μυαλό σου.
Ίσως είναι αυτή η αίγλη που βγάζουν σε κάθε εμφάνισή τους. Ίσως αυτή η πένα που παίζουν στα χέρια τους κάθε φορά που προσπαθούν να στριμώξουν ένα πολιτικό που κάθεται στο πάνελ τους. Ίσως απλά το γεγονός ότι ξέρεις ότι όσα χρόνια και να περάσουν, δεν πρόκειται ποτέ να τις δεις να βγάζουν αυτό το ταγέρ για κανένα περιοδικό.
Αυτές οι γυναίκες είναι που μας “ανάγκασαν” να συμπεριλάβουμε στον διαγωνισμό μας πριν 3 μήνες την Πόπη Τσαπανίδου και την Σία Κοσιώνη. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα πάρουν πολλές ψήφους. Το γεγονός όμως ότι βρέθηκαν σε πολύ υψηλότερες θέσεις από πολλά μοντέλα που έχεις δει
πολλάκις φωτογραφημένα, αποδεικνύει ότι ο Έλληνας κρύβει ένα βίτσιο για τις γυναίκες που τον κοιτάνε κατάματα και του πλασάρουν τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις της ημέρας.

Πόπη Τσαπανίδου


Έχουμε γράψει πολλές φορές σε αυτό το site για την σιδηρά κυρία της πρωινής ζώνης. Για τις γόβες της που μας είχαν ιντριγκάρει από το πέρασμά της από την ΝΕΤ. Για τις φούστες που επιτέλους την βλέπουμε να φοράει στον ΣΚΑΙ. Για τον αέρα που έχει τα τελευταία δύο χρόνια και την κάνουν να κερδίζει κάθε άνδρα που ανοίγει την τηλεόραση να ενημερωθεί και καταλήγει να χαμογελάει στην οθόνη. Κι ας του κουνάει η Πόπη το δάχτυλο αυστηρά στα μούτρα.

Σία Κοσιώνη


Η πρώτη απάντηση πολλών ανδρών τώρα τελευταία για την πιο sexy παρουσιάστρια ειδήσεων. Κάποιοι διαφωνούν κάθετα. Είναι μάλλον εκείνοι που δεν την έχουν δει ποτέ πάνω από 5 λεπτά. Το πώς βάζει στη θέση του κάθε Υπουργό. Το πόσο αυστηρά μιλάει στο πάνελ. Ακόμα κι αυτό το διπλό “όχι” της γνωστής διαφήμισης σε κάνει να θες να πας να της την πέσεις. Ακόμα κι αν σου πει κι εσένα ένα διπλό όχι.

Εύη Φραγκάκη


Η Εύη Φραγκάκη είναι σημείο αναφοράς ρε παιδί μου. Κάτι σαν το μουσάκι του Αντώνη Λιάρου. Κι αυτό γιατί είναι εκείνη που εισήγαγε το κοντό γυναικείο μαλλί στα μεγάλα δελτία ειδήσεων και κέρδισε το στοίχημα. Από τις πιο όμορφες γυναίκες των δελτίων. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από τον πόλεμο όλων των γυναικών εναντίον της. Γιατί; Απλά γιατί σου βγάζει κάτι αρκετά σεξουαλικό. Ναι, ακόμα κι όταν σου ανακοινώνει νέα αύξηση του ΦΠΑ.

Έφη Αλεβίζου


Το πιο καλό παιδί της ενημέρωσης ρε. Βασικά η μοναδική από τις κυρίες που αναφέρω και έχω γνωρίσει προσωπικά σε μια φωτογράφηση για το MAX (όχι απόαυτές που νομίζεις). Χωρίς να υπερβάλλει, χωρίς να προσπαθεί απεγνωσμένα να κλέψει την παράσταση όπως πολλές στην θέση της και πάντα ετοιμόλογη όταν χρειάστηκε να επέμβει. Σοβαρή, έξυπνη και με μάτια που κάνουν εκείνα της Έλλης να αλληθωρίζουν. Καμία Έλλη Στάη.

Ρίτσα Μπιζόγλη


Αυτό το γυαλί την αδικεί. Σε τόσες και τόσες παρουσιάσεις προγραμμάτων την έχω δει, μέχρι και έξω την έχω πετύχει και είναι μια πολύ ωραία γυναίκα. Μια γυναίκα που θα έβλεπες σε ένα bar και θα τσακωνόσουν με τον φίλο σου για το ποιός θα πάει να της μιλήσει. Αλλά στο δελτίο βγάζει κάτι το απόμακρο, κάτι το δύσκολο. Ρίτσα, δείξε τι αξίζεις.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου


Αν ήταν σε κάποιο άλλο κανάλι, ενδεχομένως να είχε χαθεί ανάμεσα σε άλλες υποψήφιες. Στο STAR όμως ξεχωρίζει περίτρανα ανάμεσα στις συναδέλφους της. Όταν χρειάζεται, μπορεί να σοβαρέψει και να πασάρει το ρεπορτάζ πολύ καλύτερα από άλλες σοβαροφανείς κυρίες των άλλων καναλιών. Συνήθως βέβαια αρκείται στα γνωστά ρεπορτάζ του STAR. Αυτά της δίνουν, αυτά λέει. Και τα λέει πολύ καλά.

Καταραμένη κρατική

Στα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης θα δεις αρκετές γυναίκες. Όχι όσες έβλεπες παλιότερα αλλά αρκετές. Από την ξανθιά Ανδριάνα Παρασκευοπούλου (ΝΕΤ) μέχρι τις μελαχρινές Όλγα Ψαρίδου (ΕΤ3) και Ντένια Σαρακίνη (ΝΕΤ). Μόνο που ρε γαμώτο σου βγάζουν μια μιζέρια και μια παλιομοδίτικη ατμόσφαιρα που σε χαλάει ακόμα και στο πώς βλέπεις μια γυναίκα. Και επιπλέον κύριοι της ΕΡΤ, πού είναι η ωραιότατη Λένα Αργύρη που έλεγε το απογευματινό

Δεν υπάρχουν σχόλια: