Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Πλώρη για το Επιμελητήριο Πιερίας η Σμαρώ Γιαννούλη


Πλώρη για το Επιμελητήριο Πιερίας έβαλε η γνωστή και καταξιωμένη εκδότρια Σμαρώ Γιαννούλη, η οποία διατηρεί την εφημερίδα «Ενημέρωση και Αγγελίες», μια από τις παλαιότερες εφημερίδες του νομού, όπου καταγράφονται όλα τα σημαντικά πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα εδώ και 24 χρόνια. Με το πάθος, την αξιοπιστία και την επιμονή που τη χαρακτηρίζει η κα Γιαννούλη έχει καταφέρει ώστε η «Ενημέρωση και Αγγελίες» να καταξιωθεί, να κερδίσει υψηλή αναγνωσιμότητα και την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Πιεριέων εντός και εκτός νομού. Να σημειωθεί πως από το 2015 είναι και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.) κατέχοντας τη θέση της Ειδικής Γραμματέα.
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η κα Γιαννούλη είναι υποψήφια στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές στο Τμήμα Υπηρεσιών με το συνδυασμό «Επιμελητηριακή Πορεία» του Ηλία Χατζηχριστοδούλου. 
Με διάθεση προσφοράς στα κοινά και στόχο τη στήριξη των επιχειρηματιών του τόπου σε μια δύσκολη καμπή, δεν διστάζει να δοκιμαστεί ζητώντας την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου Πιερίας, που αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της μια ικανή επιχειρηματία και μια άξια εκπρόσωπο, η οποία θα αγωνιστεί με σθένος και πυγμή για τα συμφέροντά τους. Μια εκπρόσωπο με μεθοδικότητα, αξιοπιστία και όραμα, που θα είναι η δική τους φωνή στο Επιμελητήριο Πιερίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: