Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Προχωρά η αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνας - Θεσσαλονίκης

Konstantinos Tsakalidis / SOOCΗ κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί από χθες, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Καλλιπεύκη Δομοκού . Tην εκτίμηση ότι γύρω στις 12 το μεσημέρι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στη σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα Λειανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος του δρομολογίου Αθήνας-Θεσσαλονίκης, διατύπωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Πετράκης.


Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί από χθες, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας στην περιοχή Καλλιπεύκη Δομοκού και οι μετακινήσεις των επιβατών στο εν λόγω τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής γίνονται (από χθες τα ξημερώματα) με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία.

Υπενθυμίζεται ότι η εμπορική αμαξοστοιχία έχει 19 βαγόνια, εκ των οποίων εκτροχιάστηκαν τα δύο, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι ζημιές ήταν μόνο υλικές και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η γραμμή στο σημείο (ορεινός κλάδος) είναι μονή. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό αμέσως μόλις ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών.


Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: