Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Μητσοτάκης: Μεταρρυθμίσεις και πελατειακό κράτος δεν συμβαδίζουν


Μητσοτάκης: Μεταρρυθμίσεις και πελατειακό κράτος δεν συμβαδίζουνΤα πυρά του στην κυβέρνηση στρέφει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επανασύσταση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης.


«Η Κυβέρνηση, αφού πρώτα ισοπέδωσε δια του κ. Κατρούγκαλου το διετές πρόγραμμα δράσης για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, τώρα προχωράει στην επανασύσταση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ. Αντιπαρέρχομαι τον πειρασμό να μιλήσω για ευφημισμό. Συνιστώ, όμως, στο ΚΣΜ να ξεκινήσει τις εργασίες του αποσύροντας αμέσως την τροπολογία του κ. Φίλη στο νομοσχέδιο για τις "Βοσκήσιμες Γαίες" με την οποία προσπαθούν να ελέγξουν την επιλογή 'ημέτερων' διευθυντών στα σχολεία» τονίζει.

Και καταλήγει: «Μεταρρυθμίσεις και πελατειακό Κράτος δεν συμβαδίζουν. Αν θέλουν να συνεχίσουν να διορίζουν τους δικούς τους σε βάρος του κοινωνικού συνόλου ας έχουν τουλάχιστον την τσίπα να το παραδέχονται και όχι να κρύβονται πίσω από δήθεν Συμβούλια"».


ethnos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: