Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣTHMNHMH ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΨΝΠΟ Γ. ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Έκφραση Συλλυπητηρίων

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του πρώην ΨΝΠΟ  Εμμανουήλ Κοσμαδάκης, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια  του για το θάνατο  του ΓεώργιουΜπιτόπουλου στην οικογένεια του.

Εμμανουήλ Κοσμαδάκης
Αναπληρωτής Διοικητής


Παρακάτω αναδημοσιεύεται κείμενο που είχε δημοσιευθεί στο τοπικό τύπου το 2010 για την αλλαγή διοίκησης στο τότε Ψυχιατρείο

« Χθες το πρωί μέσα σε ζεστό κλίμα
ΑΛΛΑΓΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΣΤΟ  ΨΝΠΟ

Μέσα  σε ένα ζεστό κλίμα, έγινε το πρωϊ τις 22-4-2010, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, από τον κ. Γεώργιο Μπιτόπουλο στον κ. Μ.Κοσμαδάκη που ανέλαβε πλέον επίσημα τα καθήκοντά του και θα δώσει με τη σειρά του τη δική μου μάχη για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.
    Ο απελθών Διοικητής ενημέρωσε τον νέο Διοικητή για βασικά θέματα που απασχολούν το Ψυχιατρείο.
Γεώργιος Μπιτόπουλος
Θέλω να ευχαριστήσω το επιστημονικό και όλο το υπόλοιπο προσωπικό με τους οποίους είχα άριστη συνεργασία.
    Θέλω να δώσω μια ευχή προς τους ενοίκους των δομών, για γρήγορη  επάνοδο στο οικογενειακό τους περιβάλλον και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που μου άντεξε αυτό το διάστημα και εργαζόταν στα τρία Φαρμακεία.
Μανώλης Κοσμαδάκης
    Εγώ θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε ο κ. Μπιτόπουλος. Έχουμε ένα έργο εδώ, το οποίο πρέπει να πάει μπροστά. Ένα νοικοκύρεμα γιατί το επιβάλλουν οι νέες συνθήκες που ζεί η χώρα μας.
    Να βελτιώσουμε την ποιότητα υπηρεσιών και να δούμε νέους δρόμους για να αναπτύξουμε το Ψυχιατρείο, διότι εξυπηρετεί ευαίσθητες Κοινωνικές ομάδες που έχουν ιδιαιτερότητες και αυτές πρέπει να τις λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη μας.
    Αμέσως μετά την τελετή της παράδοσης-παραλαβής ο κ. Κοσμαδάκης είχε συνάντηση με τους Ιατρικούς Διευθυντές και προϊσταμένους τμημάτων για μια πρώτη ενημέρωσή του, πάνω σε τρέχοντα θέματα του Ψυχιατρείου. »




Όταν ο Γ. Μπιτόπουλος ήταν Διοικητής στο ΨΝΠΟ-2009-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: