Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

"Δράκος" της Πάρου: Τη χτύπησα με μανία με μια πέτρα 5 κιλών


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την απολογία του "δράκου" της Πάρου για τη μοιραία ημέρα που επιτέθηκε στην ανήλικη Μυρτώ στην Πάρο



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη βάναυση επίθεση του 19χρονου Πακιστανού σε βάρος της 15χρονης Μυρτούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την απολογία του στον ανακριτή.
"Χτύπησα με μανία την κοπέλα στο μάτι της με μία πέτρα βάρους πέντε κιλών. Την άρπαξα και προσπάθησα να την κρύψω σε μια σχισμή ανάμεσα σε βράχια αλλά εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε.

Όταν γέμισε αίματα, πέταξα την πέτρα στη θάλασσα. Για να την πλησιάσω προσποιήθηκα ότι μιλούσα στο κινητό.
Αφού την εγκατέλειψα, επέστρεψα στο εστιατόριο στο οποίο δούλευα", ανέφερε, σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", στην απολογία του ο "δράκος" της Πάρου.
Ο Αχμέτ Βακάς, δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της ανήλικης κατά την ανάκριση, ενώ η ψυχραιμία που επιδεικνύει αφήνει εμβρόντητους όσους τον αντικρίζουν.
Το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τη δικηγόρο του Αλέκα Δήμου ήταν να επικοινωνήσει με τη μητέρα του στο Πακιστάν.
"Με εντυπωσίασε η ψυχραιμία του. Μιλάει σπαστά ελληνικά, αλλά καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα που ακούει.
Ο ίδιος λέει ότι γεννήθηκε το 1993. Με τη μητέρα του δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμα γιατί δεν έχουμε προλάβει να βρούμε διερμηνέα", σημείωσε η συνήγορός του, τονίζοντας πως πρόθεσή του είναι να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ούτε αυτό της ηλικίας, όπως προβλέπεται από τον Ποινικό Κώδικα.
Εκτός από τα μέλη της Χρυσής Αυγή, άνθρωποι από την οικογένεια της 15χρονης Μυρτούς βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον Αχμέτ Βακάς, που μεταφέρθηκε στις Φυλακές Αυλώνα, φωνάζοντας πως βύθισε μία ολόκληρη οικογένεια στη συμφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: