Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

O Πάνος Καμμένος σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κατερίνη.


Καμμένος: Στόχος μας η τρίτη θέση


Τον στόχο να βγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τρίτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κατερίνη.

Ο κ. Καμμένος πρότεινε τη λύση σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, χωρίς τη συμμετοχή του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, όπως και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά. Αυτή η οικουμενική κυβέρνηση θα πρέπει να καταγγείλει τα Μνημόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε εναντίον των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για τη στάση τους απέναντι στην τρόικα, ενώ για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε ότι «οδήγησαν τη χώρα στην αγχόνη».

Επίσης, τάχθηκε υπέρ της άμεσης και μονομερούς κήρυξης της ΑΟΖ, δεσμεύτηκε για την αναδιοργάνωση του κράτους, την καταπολέμηση της διαφθοράς και υπογράμμισε ότι θα «τελειώσει το παραμύθι με τη βουλευτική ασυλία και το νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Τέλος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως αν νομίζει πως με τις επιστολές που έστειλε σε πολιτικούς αρχηγούς για συμφωνία σε διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης θα δοθεί συγχωροχάρτι σε αυτούς που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, είναι γελασμένος.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις μετά το 1974, οι υπεύθυνοι θα πλάνε φυλακή και θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: