Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Πυροβολισμός στο κεφάλι σε.... απευθείας μετάδοση





Μάρτυρας ενός απίστευτου γεγονότος έγινε o Josenildo Goncalves, δημοσιογράφος στην Βραζιλία,ο οποίος κατά την διάρκεια ενός ρεπορτάζ που έκανε, είδε μπροστά στα μάτια του έναν άνδρα να βγάζει το όπλο του και να πυροβολεί στο κεφάλι έναν νεαρό που βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος.
Το περιστατικό που έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου συνέβη στην πόλη Josenildo Goncalves, πρωτεύουσα της επαρχίας Paraiba τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου.
Η κάμερα του δημοσιογράφου ο οποίος εργάζεται για το κανάλι TV Mail, βρίσκεται στην περιοχή πολύ πριν φτάσει η αστυνομία.
Αυτό που καταγραφεί η κάμερα είναι απίστευτο. Πρόκειται για μια  περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά την οποία το θύμα τραυματίστηκε αλλά δεν πέθανε.
Μόλις ξεκινά να περιγράψει το περιστατικό μπροστά στην κάμερα, ένας άνδρας βγαίνει από το παρακείμενο σπίτι, βγάζει ένα περίστροφο, και πυροβολεί στο κεφάλι το ξαπλωμένο και ανήμπορο θύμα.
Στη συνέχεια του πλάνου ο  Goncalves μαζί με τον εικονολήπτη του φοβισμένοι, τρέχουν να απομακρυνθούν ενώ λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφουν στο σημείο, όπου κείτεται αιμόφυρτος ο άνδρας που δέχτηκε τη σφαίρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ονομάζεται Rodrigo Ferreira da Silva. Σαν από θαύμα ο νεαρός γλίτωσε καθώς η σφαίρα τον βρήκε ξυστά στο λαιμό.
Αξιωματούχοι του νοσοκομείου της περιοχής ανέφεραν ότι ο  da Silva αναρρώνει και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: