Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

35ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΣΕ ΣΕ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ.

Καθαρίστρια του Δ.Δίου-Ολύμπου εισάγεται στο Οικονομικό Βόλου


Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Χαρές και πανηγύρια για μάνα και κόρη από το Λιτόχωρο. Πέρασαν και οι δυο στο πανεπιστήμιο, η μάνα στο Οικονομικό Βόλου και η κόρη στη Φιλοσοφική Ρεθύμνου.
Η μητέρα είναι καθαρίστρια του δήμου Δίου-Ολύμπου. Μικροπαντρεύτηκε, γι αυτό και μέχρι πρότινος δεν είχε τελειώσει και το σχολείο. Σήμερα είναι μητέρα τριών τέκνων, που το πρωί εργάζεται στον δήμο, στη συνέχεια φροντίζει σπίτι, σύζυγο και παιδιά, συγχρόνως όμως, το προηγούμενο διάστημα, διάβαζε συστηματικά, το βράδυ παρακολουθούσε μαθήματα σε εσπερινό λύκειο ενώ συμμετείχε και στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Πρόκειται για την 35χρονη Κατερίνα Ευγενή που είδε την επιμονή και τους κόπους της να φέρνουν αποτελέσματα κάνοντας πράξη τις ευγενείς φιλοδοξίες της. Είδε όμως και την κόρη της, Μαρία Πίνου, να εισάγεται στο πανεπιστήμιο.
Το επόμενο διάστημα, μάνα και κόρη ξεκινούν τον δικό τους αγώνα στις πανεπιστημιακές αίθουσες. Η κόρη, για να γίνει φιλόλογος. Και η μάνα, για οικονομολόγος. Από καθαρίστρια, οικονομολόγος!
Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, η υπόλοιπη διοίκηση του δήμου καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό συγχάρηκαν την Κατερίνα Ευγενή, τον άνθρωπο που έρχεται από τις 6.00 το πρωί και καθαρίζει τα γραφεία τού δήμου, με πολλή αγάπη και μεράκι. Και της ευχήθηκαν να έχει καλή επιτυχία και στα νέα πρόσθετα καθήκοντά της πραγματοποιώντας έτσι ένα όνειρο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: