Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα φέρει και πάλι την ελπίδα στον τόπο.


Άρθρο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ___Η πατρίδα μας περνά μια εξαιρετικά δύσκολη και επώδυνη οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει δυσμενώς τη ζωή όλων μας. Πολλοί συμπατριώτες μας είναι πλέον άνεργοι ή κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.
Οι υπερήλικες συνταξιούχοι βλέπουν τις πενιχρές συντάξεις τους να περικόπτονται. Οι υπάλληλοι και μικροεπαγγελματίες παρακολουθούν τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται διαρκώς. Οι επιχειρήσεις κλείνουν ή μεταναστεύουν η μια μετά την άλλη.
Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας στην οικονομία, στην πολιτική, στην ποιότητα ζωής, στις αξίες.
Οι επερχόμενες εκλογές είναι περισσότερο από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση ένα κοινωνικό στοίχημα. Ένα στοίχημα που για να κερδηθεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας.
Οι Έλληνες καλούνται να επιλέξουν για τη διακυβέρνηση της χώρας τον πολιτικό ηγέτη ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, συμμετοχή στη Ζώνη του Ευρώ και να απορρίψει εκείνους οι οποίοι επιδίδονται στον ακραίο λαϊκισμό και τη δημαγωγία.
Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα φέρει και πάλι την ελπίδα στον τόπο.
Αυτή η απόφαση απαιτεί ψυχραιμία και νηφαλιότητα και δεν μπορεί να ληφθεί υπό το κράτος πανικού και του δίκαιου θυμού. Οι πολίτες πρέπει παρά τα δυσάρεστα συναισθήματα τους να δώσουν ψήφο υπέρ της σταθερότητας και της ομαλότητας με την κατανόηση ότι ο πολυκομματισμός και ο πολιτικός κατακερματισμός ισοδυναμεί ουσιαστικά με ακυβερνησία, κατάσταση ακρως επικίνδυνη για την επιβίωση της χώρας
Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές είναι η μοναδική εγγύηση για τον τόπο, για να ακολουθήσουμε μια νέα πορεία Ανάπτυξης και Ανοικοδόμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: