Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σάββα Χιονίδη
προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες,  
Tις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που θα λάβετε μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Εξετάσεις αυτές είναι μια μεγάλη δοκιμασία για σας και τις οικογένειές σας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Τις ημέρες, που έρχονται, πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία, για να μπορέσετε να απολαύσετε τους κόπους πολλών ετών και να επιτύχετε το στόχο σας και μην ξεχνάτε πως αυτός  είναι ένας μόνο από τους πολλούς αγώνες που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας από δω και στο εξής.
Ένας από τους αγώνες, που άλλοτε θα επιφυλάσσουν χαρές και άλλοτε απογοητεύσεις, πάντα, όμως, θα σας χαρίζουν πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια, για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια, γιατί κανένας αγώνας δεν πάρει χαμένος, εκτός από αυτόν που δεν δόθηκε ποτέ.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχει ο καθένας από εσάς, πρέπει να ξέρετε πως για όλους εμάς είστε  πρότυπα δημιουργικής δύναμης και αισιοδοξίας, που μας γεμίζουν με ελπίδα για το αύριο του τόπου μας.
 ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια: