Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΥΝΟΥ ΠΙΕΡΙΩΝ 4Χ4 OFF ROAD ADVENTURE ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ


24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων & Ιδιοκτητών 4Χ4 και ATV

Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του θεσμού “Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων" πραγματοποιείται Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων & Ιδιοκτητών 4Χ4 και ATV στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων με κέντρο των εκδηλώσεων και αφετηρία των διαδρομών το Ελατοχώρι Πιερίας. Την εκδήλωση στηρίζει ο Σύλλογος Τετρακίνητης Βορείου Ελλάδος (ΣΤΕΒΕ) με έδρα την Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 24/9
11.30 π.μ.: Εκκίνηση από το  Ελατοχώρι με κατεύθυνση το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου διαμέσου του πανέμορφου δάσους της περιοχής «Κεραμίδα».
Άφιξη  στο Χιονοδρομικό Κέντρο και ανάβαση από την περιφερειακή πίστα σε μία από τις ψηλότερες κορυφές των Πιερίων τον «Αρβανίτη» (2013μ). Στάση για ξεκούραση και «παιχνίδια».  
Κάθοδος από τον Αρβανίτη με προορισμό το Σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου και τερματισμός στο Ελατοχώρι (Η διαδρομή Χιονοδρομικό – Ελατοχώρι θα γίνει μέσω ασφάλτινου δρόμου).

18.00: Διάφορα Happenings στο γήπεδο τις Ρητίνης (τραμπάλα- ισορροπία αυτοκινήτου, δεξιοτεχνία BMX) με απονομή διαφόρων δώρων.

21.30: Μουσική βραδιά στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Ελατοχωρίου


Κυριακή 25/9:
10.30μμ: Εκκίνηση από Ελατοχώρι με κατεύθυνση την Ρητίνη. Από την Ρητίνη ακολουθώντας τον δασικό δρόμο περνώντας από εξαιρετικής ομορφιάς τοπία όπως ο καταρράκτης «Κρεμαστός» και θέσεις μοναδικής θέας προς Όλυμπο, Πιερία, Θερμαϊκό,  γίνεται η πρώτη στάση για ξεκούραση στο οροπέδιο της Σαρακατσάνας (θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες διάφορα εδέσματα). Όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν σε διοργάνωση με laser gun.
Αναχώρηση με προορισμό την θέση «Μεσιά» και από εκεί στη θέση «Μάρμαρο» όπου βρίσκεται και το Αρχαίο Λατομείο Μαρμάρου. Στάση για ξεκούραση. Αναχώρηση, άφιξη και τερματισμός στο χωριό της Βρίας.  


Σημαντικό και ενδιαφέρον: Όσα από τα μέλη συλλόγων  αποφασίσουν  να συμμετέχουν και να διανυκτερεύσουν στο Ελατοχώρι η ειδική τιμή θα είναι 12 Ευρώ κατά άτομο ανα διακυκτέρευση (έως εξαντλήσεως των δωματίων) στα κάτωθι Ξενοδοχεία:
Πιερίων Μούσες, Μύθος, Πήγασος, Αλθαία,  Μορφέας, Αμαδρυάς, Πατρικό, Vaela pallas, Ατριον, Νικέλλη, Πετροπαναγιά, Πανόραμα, Αρκώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κρατήσεις-πληροφορίες  για την ειδική τιμή θα γίνονται μόνο μέσω του Τηλεφώνου 6946004966, (Περλαντίδης Βασίλης - Αντιπρόεδρος Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων                                           

Την εκδήλωση υποστηρίζουν:
ΕΛΠΑ - Μεταξάς, Opticon  Express (Θεσσαλονίκη), Κατάστημα Γερμανός, Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, Ασφάλειες Generalli, Toyota Πόδας, Τυπογραφείο Παναγιωτής, Κρεαταγορά Τουλίκας, MERCEDES Γραβάνης A.E.,  Κόκκινος φούρνος (Θεσσαλονίκη), Artestudio, Ταβέρνα “Τζιβαέρι”, ΑΥΡΑ active cup, «Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ» (Θεσσαλονίκη),  Ξενοδοχείο «Πιερίων Μούσες», IT Businesscomputer center, ΒΑΣΣΟΥ Ο.Ε. Δασικά Προϊόντα, ΞΥΛΕΙΑ ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ,  Extreme Sports & Ποδήλατο,  

Χορηγοί επικοινωνίας:
Εφημερίδες "ΕΠΤΑ -ΠΟΛΙΤΕΙΑ",  "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΑΓΓΕΛΙΕΣ", Πιερική ιστοσελίδα Ενημέρωσης "PIERIALIFE.GR", Τουριστικός οδηγός Ελατοχωρίου  "Εlatohori.net"

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι όλοι οι τοπικοί φορείς της Περιφερειακής ενότητας Πιερίας. Ακόμη οι σύλλογοι τετρακίνητης από όλη την Ελλάδα όπως ΣΤΕΒΕ, ΕΚΑΛΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΕΒΡΟΥ, κ.α.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: