Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Οργανώνει η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Κατερίνης με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου και του θεάτρου «Πήγασος» Γιορτή αγάπης



Γιορτή αγάπης

* Για τους 45 προστατευόμενους ανηλίκους και τις οικογένειές τους

* Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, θα γίνει την Τετάρτη 22/12 στις 8.00 το βράδυ στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης


Ενόψει εορτών Χριστουγέννων και νέου έτους, γιορτή αγάπης για τους προστατευόμενους ανηλίκους και τις οικογένειές τους οργανώνει η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 8.00 το βράδυ.

Η εκδήλωση θα γίνει με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και του θεάτρου «Πήγασος» και οργανώνεται με σκοπό να δώσει δώρα στα 45 παιδιά που προστατεύει η Εταιρία, μα πάνω απ’ όλα να τους προσφέρει χαμόγελο και χαρά σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Η Εταιρία ζητά συμπαραστάτες στο έργο της

Η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Κατερίνης, που ως έδρα της έχει το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης και στην οποία προεδρεύει η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Μαρία Δημητριάδου, έχει στείλει επιστολές στα μέλη της καθώς και σε συμπαραστάτες τοπικούς φορείς με στόχο να συνεισφέρουν οικονομικά και υλικά για την πραγματοποίηση της γιορτής.

Επιπλέον, απευθύνεται σε ευαισθητοποιημένους επιχειρηματίες και πολίτες της πόλης και του νομού και τους καλεί να ενισχύσουν με οποιονδήποτε τρόπο το έργο της, το οποίο ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης καθίσταται δυσκολότερο. Οι ενδιαφερόμενοι να ενισχύσουν το έργο της Εταιρίας μπορούν να επικοινωνούν με τη Γενική Γραμματέα της Εταιρίας, κ. Βίκη Ζάχου στο τηλέφωνο 23510-59.361, από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 2.00 μ.μ.

Η δράση της Εταιρίας

Όπως είναι γνωστό, η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Κατερίνης παρέχει υλική, κοινωνική, ψυχολογική και ηθική στήριξη σε όσα παιδιά αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσχέρειες κοινωνικής προσαρμογής, σε όσα παιδιά από 8 έως 18 ετών έχουν επιβληθεί αναμορφωτικά μέτρα ή εκκρεμούν διώξεις εναντίον τους για αξιόποινες πράξεις καθώς επίσης και σε όσα παιδιά έχουν απολυθεί από ίδρυμα αγωγής ή σωφρονιστικό κατάστημα.

Η στήριξη που προσφέρει η Εταιρία σ’ αυτούς τους ανήλικους έχει ως σκοπό να συμβάλλει ενεργά και να προλάβει ανηλίκους ώστε να μην καταστούν είτε θύματα είτε να οδηγηθούν σε παραπτωματικές συμπεριφορές λόγω της προσωπικότητάς τους, του οικογενειακού περιβάλλοντος ή λόγω άλλων συνθηκών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά παιδιά, εδώ και πολλές δεκαετίες, έχουν βρει καταφύγιο στην Εταιρία καθώς και οι οικογένειές τους, έχουν κατ’ επανάληψη υποστηριχθεί οικονομικά και ηθικά ενώ λόγω της αλληλεγγύης που έχουν δεχθεί, καταγράφονται ήδη σημαντικά θετικά αποτελέσματα στη ζωή τους όχι μόνο προ της ενηλικίωσής τους αλλά και μετέπειτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: