Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Γ.Παπαθανασίου με τους συμβούλους του στον Αγιάννη Λιτοχώρου

Συνάντηση Γ.Παπαθανασίου με τους συμβούλους του στον Αγιάννη Λιτοχώρου




Τραπέζι αγάπης και νίκης



* Ο νέος δήμαρχος Δίου – Ολύμπου ενημέρωσε εκλεγμένους και μη εκλεγμένους συμβούλους του για το τι προβλέπει ο «Καλλικράτης» στο νέο δήμο



* «Ο κόσμος θέλει αλήθειες και μέχρι τώρα, ευτυχώς, δεν είπαμε παραπανήσιες κουβέντες. Είπαμε στον κόσμο τις αλήθειες και τις δυσκολίες που υπάρχουν».



Ενημέρωση στους εκλεγμένους και στους μη εκλεγμένους συμβούλους του πραγματοποίησε ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, γύρω από το τι προβλέπει το σχέδιο «Καλλικράτης» για την πορεία των νέων
δήμων από 1/1/2011. Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Κυριακής στον Αγιάννη Λιτοχώρου.



Ο κ. Παπαθανασίου



Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαθανασίου παραθέτοντας στους συμβούλους του «το τραπέζι της αγάπης και της νίκης», όπως το χαρακτήρισε, αναφέρθηκε στη λειτουργία της διοίκησης του νέου δήμου, του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών, αναφέρθηκε στη στελέχωση του νέου δήμου από μετατάξεις υπαλλήλων ενώ μίλησε και για τις καταργήσεις οργανισμών που προβλέπει ο «Καλλικράτης» καθώς και στην κοινή πορεία δήμου και δημοτών με στόχο την ανάπτυξη.

Ο νέος δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης σε κάποιες εξελίξεις που σημειώνονται αυτό το διάστημα στους τρεις δήμους της Νότιας Πιερίας οι οποίοι πρόκειται να συνενωθούν από την αρχή του νέου έτους και υπενθύμισε στους συμβούλους του τις δυσκολίες που αναμένεται να βρουν και να αντιμετωπίσουν από την αρχή της θητείας στο νέο δήμο.

«Ο κόσμος θέλει αλήθειες»


Τους υπενθύμισε ότι στις προεκλογικές ομιλίες τόσο ο ίδιος όσο και όλος ο συνδυασμός αρνήθηκαν να πούνε ψέματα στον κόσμο, αρνήθηκαν να τάξουνε, γεγονός που εκτιμήθηκε από τους πολίτες.

«Ο κόσμος θέλει να ακούει αλήθειες από εμάς. Και μέχρι τώρα, ευτυχώς, δεν είπαμε στον κόσμο παραπανήσιες κουβέντες στις προεκλογικές μας ομιλίες. Είπαμε στον κόσμο τις αλήθειες και τις δυσκολίες που υπάρχουν. Και έτσι θα συνεχίσουμε, έτσι θα πορευτούμε», τόνισε.


Ξεκινήσαμε μαζί και συνεχίζουμε
 

Ακόμη, τους ανακοίνωσε ότι κι εκείνοι οι σύμβουλοι που δεν εξελέγησαν, μπορούν να είναι χρήσιμοι για την πορεία του νέου δήμου συμμετέχοντας σε επιτροπές, ιδιαίτερα δε σε εκείνες που έχουν ως αποστολή τους την ανάπτυξη, όπως για παράδειγμα είναι η επιτροπή τουρισμού.

«Ξεκινήσαμε ως ομάδα και πορευόμαστε ως ομάδα. Απ’ την ώρα που συνταχθήκαμε για να προχωρήσουμε μαζί, συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί, ο αγώνας μας είναι ενιαίος, συλλογικός, με αγάπη και ομόνοια», σημείωσε ο κ. Παπαθανασίου.

Και κλείνοντας την ομιλία του απηύθυνε ευχαριστίες προς όλους: «Σήμερα είμαστε όλοι εδώ μαζί και παραθέτουμε το τραπέζι της αγάπης και της νίκης. Θέλω, μέσα απ’ αυτό το συμπόσιο, να εκφράσω προς όλους σας ένα «ευχαριστώ» για την καλή πορεία που είχαμε και για τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε, για την οποία ίσως οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτή η νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: