Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρης: Να πυροβολεί αστυνομικός όταν απειλείται


Διαβάστε τις δηλώσεις του Γ. Καρατζαφέρη για την αλλαγή νομοθεσίας περί οπλοχρησίας.
Τι απαίτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Τι πρότεινε για τους λαθρομετανάστες

Καρατζαφέρης: Να πυροβολεί αστυνομικός όταν απειλείται

Αλλαγή της νομοθεσίας ώστε να επιτρέπεται στους αστυνομικούς η χρήση όπλου, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για θέματα ασφάλειας.
Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι "Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι", ενώ ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να ληφθούν μέτρα για τη μείωση της εγκληματικότητας. "Ή θα αποφασίσουμε να λάβουμε μέτρα προστασίας της κοινωνίας ή όλες αυτές οι ψευτοπροοδευτικές υστερίες θα στερούν ζωές από τον ελληνικό λαό", δήλωσε.
Ο υπουργός από την πλευρά του απάντησε "Θα αποκαταστήσουμε την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στους δημόσιους χώρους", ενώ δεσμεύτηκε την πάταξη της εγκληματικότητας.

Επικαλούμενος μάλιστα στοιχεία για την αύξηση των ληστειών, ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε συγκεκριμένα την άμεση αλλαγή της νομοθεσίας για την οπλοχρησία.
"Πρέπει να ληφθούν μέτρα, να αλλάξει η νομοθεσία. Όταν ληστής μπαίνει στο σπίτι σου ή μπαίνει στην επιχείρησή σου μπορείς και τον πυροβολείς. Ξεκάθαρα. Εκείνη τη στιγμή που μπαίνει μέσα ο ληστής δεν θα κάνεις διάκριση όπλων", είπε.
Πιο αναλυτικά, ανέφερε:
"Τα κόμματα δεν πρέπει να πάρουν λεφτά φέτος, εν μέσω αυτής της οικονομικής συγκυρίας. Αυτά τα 25 εκατομμύρια να τα δώσουμε στους φτωχούς Έλληνες και να κάνουμε εκλογές με όσα έχουμε. Τίμιες εκλογές.
Και επιτέλους, να κάνετε μία Σεισάχθεια για τα χρέη του απλού κόσμου και όχι να φέρνετε νόμο για τα δικά σας. Όταν το PSI πέτυχε, όπως πέτυχε, πείτε ότι όλα τα χρέη του ελληνικού λαού από ένα ποσό και κάτω, χαρίζονται.
Στον Αγ. Παντελεήμονα θα δώσουμε πνοή ή θα αφήσουμε την πόλη στα χέρια των ακραίων; Μπορεί να πιει κάποιος καφέ το βράδυ στην Ομόνοια; Επιτέλους! Ελλάδα είναι εδώ, όχι κάποια Μέση Ανατολή.
Δεν μπορεί να είναι οι Έλληνες και πεινασμένοι και τρομοκρατημένοι. Είμαστε και πεινασμένοι και ταπεινωμένοι, από τα κελεύσματα της Γερμανίας.
Δεν μπορεί να είμαστε και τρομοκρατημένοι και οικονομικά και κοινωνικά και από τις γραμμές που θέλουν να επιβάλουν εδώ από τη Γερμανία.
Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο τις δηλώσεις διαφόρων αξιωματούχων της που κάποιος από αυτούς μάλιστα σας περιποιήθηκε κι εσάς.
Δεν πολέμησαν οι γονείς μας το ’40 για να υποταχθεί η Ελλάδα στους Γερμανούς το 2012".
Σε στρατόπεδα οι μετανάστες
Για το θέμα της μετανάστευσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε ενημέρωση για το θέμα της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο, απεμπλοκή της Ελλάδας από το "Δουβλίνο 2", ενώ πρότεινε οι παράνομοι μετανάστες να μεταφερθούν σε στρατόπεδα, σημειώνοντας: "Όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες".
"Ο στρατός εγκαταλείπει στρατόπεδα. Βάλτε τους μέσα. Και θα τρώει όποιος παράγει για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν ότι αν έρθει εδώ θα μπει σε στρατόπεδο, δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί. Και θα τρώει εάν παράγει", είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Καρατζαφέρης.
Προσέθεσε δε ότι από τους παράνομους μετανάστες βγαίνουν ετησίως από τη χώρα 12 δισ. ευρώ. "Ό,τι και να κάνει ο Έλληνας, όποια θυσία και να κάνει, το έλλειμμα δημιουργείται από τα 12 δισ. που βγάζουν στη χώρα τους".
"Δεν θα πληρώνουμε ισοβίως το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα το 1991. Αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί", κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.


πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: